Formulario de búsqueda

Dom, 23/09/2018 - 10:00
Fiestas
Fira i Festes de Sant Miquel 2018: Actes del 23 de setembre

10.00 h. Tir social de blancs a braç. Lloc: Camp de tir “La Arboleda”. Organitza: Club de Caçadors “La Concòrdia”.

13.00 h. Cercavila de les autoritats acompanyades per la Banda Primitiva de Llíria, precedits per un grup de tabal i dolçaina.

14.00 h. Atronadora mascletà a la plaça Major.

18.00 h. Representació de l’espectacle musical per a tota la família “El reino del León”. Tribut al musical ‘‘El Rey León’’ amb una nova adaptació que respecta els valors de la història original però amb matisos que faran d’este espectacle un record inoblidable per als assistents. Coreografies originals i veus en directe, units a la dilatada experiència en el seu elenc, donen com resultat una espectacular posada en escena. Magnífica posada en escena d’una història repleta de valors. Lloc: Teatre de la Banda Primitiva.

22.00 h. Actuació del gran il•lusionista YUNKE, subcampió del Món i Oscar a la màgia al què molts hem començat a conéixer arran de les seues constants aparicions en televisió en “Nada x aquí”, “Gran Hermano”, “Shalakabula”,  “Per Art de Màgia”, “El Hormiguero”, etc. Conjuro, el seu elegant i potent espectacle de màgia per a tots els públics, posseïx una força hipnòtica i una posada en escena enlluernadora. Lloc: Teatre de la Banda Primitiva.

 

 

Site developed with Drupal