Formulario de búsqueda

Jue, 27/09/2018 - 18:00
Fiestas
Fira i Festes de Sant Miquel 2018: Actes del 27 de setembre

Llíria, poble solidari

18.00 h.  Fases prèvies del XV Open de Billar a 3 Bandes, modalitat KO. Lloc: en la seu del Club de Billar. Organitza: Club Billar Llíria.

18.00 h. Lliurament de premis del IV Certamen de relats curts en castellà i valencià Pasqual Enguídanos-George H. White. Organitza: Xarxa de Biblioteques. Lloc: Ca la Vila.

19.00 h. Presentació del llibre “30 mujeres fascinantes de la historia de Valencia” de la editorial Vinatea, amb la presència de les coautores Susana Gisbert i Marisa Alemany i l’editor Salvador Raga. Lloc: Ca la Vila.

22.00 h. Nit de teatre. La companyia Saga Producciones presenta “Aguacates” de Tirso Calero. Els actors Juanjo Artero i Jesús Cabrero protagonitzen esta funció acompanyats pel valencià Ricardo Saiz i l’actriu Lucía Ramos. Esta comèdia promet molts riures en barrejar l’humor amb una fantasia que a voltes pot ser molt real. Lloc: Teatre de la Banda Primitiva.

Nit solidària a favor de les persones refugiades, la recaptació serà a benefici de  l’associació ACNUR #PueblosSolidariosConACNUR.

Donatiu: 5 euros.

Les entrades es posaran a la venda a Ca la Vila des del dilluns dia 17 de setembre fins al divendres 21 en horari de 09.00 a 13.30 hores. No es farà cap llista per a la cua ni reserva d'entrades. Es vendran únicament a les persones que estiguen esperant el seu torn. Venda màxima per persona (fins a l'acabament de la cua): 6 entrades. En cas d'esgotar-se les entrades, no n'hi haurà venda a la taquilla el dia de la representació.

 

Site developed with Drupal