Formulario de búsqueda

AVÍS de la Policia Local per restriccions de trànsit amb motiu de les festes del Remei 2018

FESTES DEL REMEI 2018

Des del 30 d’agost al 9 de setembre, a partir de les 16 hores es produiran talls de trànsit en l’entorn de l’església del Remei. Els carrers afectats seran el C/ Santa Teresa Jornet, C/ Metge Vicent Portolés, C/ Remei i el C/Andoval, des de l’Espai Jove.

Dijous 6 de setembre. Amb motiu del Festival de Paelles, a partir de les 15 hores, es restringirà l’accés de vehicles als carrers següents: Camí de Mura i pàrquing de Mura i el carrer Marc Corneli Nigrí. Preguem als veïns i veïnes que hagen de retirar els seus vehicles del pàrquings de la zona afectada, que ho facen abans de l’horari ací indicat.

A més, també es tallarà l’accés de vehicles als carrers Andoval, Santa Teresa Jornet, Remei, Metge Vicent Portolés, Sant Vicent de Paul i Sant Vicent Ferrer per al muntatge de les taules i cadires dels participants en el festival.

Divendres 7 de setembre, se celebrarà la Nit Mora. A partir de les 19.30 hores, se procedirà al tall puntual dels següents carrers: Juan Izquierdo, August Roca, pl. Major, pl. 9 d’octubre, pl. Partidors, Llibertat, Sant Miquel, Duc de Llíria, Sant Vicent Ferrer i Metge Vicent Portolés. Demanem als veïns que hagen d’accedir als garatges per retirar els vehicles, que ho facen abans de les 20.30 hores. De no ser així, hauran d’esperar a la finalització de l’acte.

Disculpen les molèsties.

De tota manera, cal recordar als usuaris que paren atenció als senyals urbans per si, en algun dels casos, hi haguera una modificació dels horaris o els recorreguts ací establits.

 

Site developed with Drupal