Formulario de búsqueda

AVÍS de la Policia Local per restriccions de trànsit amb motiu de les festes del Remei 2018 (Del 7 al 9 de setembre)

FESTES DEL REMEI 2018

Des del 7 al 9 de setembre, a partir de les 16 hores es produiran talls de trànsit en l’entorn de l’església del Remei. Els carrers afectats seran el C/ Santa Teresa Jornet, C/ Metge Vicent Portolés, C/ Remei i el C/Andoval, des de l’Espai Jove.

Divendres 7 de setembre, se celebrarà la Nit Mora. A partir de les 19.30 hores, se procedirà al tall puntual dels següents carrers: Juan Izquierdo, August Roca, pl. Major, pl. 9 d’octubre, pl. Partidors, Llibertat, Sant Miquel, Duc de Llíria, Sant Vicent Ferrer i Metge Vicent Portolés. Demanem als veïns que hagen d’accedir als garatges per retirar els vehicles, que ho facen abans de les 20.30 hores. De no ser així, hauran d’esperar a la finalització de l’acte.

Dissabte 8 de setembre. Amb motiu de l’Ofrena de Flors i la recollida de les majoralesses, es produiran talls puntuals del trànsit pel recorregut establert, a partir de les 16.30 hores. Preguem als veïns que seguisquen les indicacions pertinents.

Diumenge 9 de setembre. Hi haurà restriccions de trànsit per les següents celebracions:

a) A les 10:45 hores es durà a terme l'Entrada de Moros i Cristians des del carrer Sant Vicent Ferrer fins a l'església del Remei.

b) A les 11.45 hores, se celebrarà el Trasllat des de l'església del Remei fins a la parròquia de Nostra Senyora de l'Assumpció.

c) A les 13.30 hores, estarà el tràfic restringit en la Plaça Major, Plaça 9 d’Octubre, carrer Major, carrer Sant Miquel, carrer Llibertat i la Plaça Major.

d) A les 19.30 hores, la processó transcorrerà per la Plaça Major, Juan Izquierdo, Mestre August Roca, Plaça Major, Plaça 9 d’Octubre, Plaça Partidors, Llibertat, Sant Miquel, carrer Major, Plaça 9 d’Octubre, Plaça Partidors, Metge Vicent Portolés, fins a arribar a l'església del Remei.

Disculpen les molèsties.

De tota manera, cal recordar als usuaris que paren atenció als senyals urbans per si, en algun dels casos, hi haguera una modificació dels horaris o els recorreguts ací establits.

 

Site developed with Drupal