Formulari de cerca

  • Ámbito de actuación del ARRU
L'Ajuntament de Llíria convoca les ajudes del pla ARRU

Estes subvencions estan destinades a finançar la rehabilitació o renovació de vivendes en els barris del Pic, la Torreta, el Raval i la Barceloneta

(5 jul. 2016).- Els veïns del municipi ja poden demanar les subvencions que atorgarà l'Ajuntament a través del programa de l'Àrea de Regeneració i Renovació Urbana (ARRU) de Llíria, dins del Pla Estatal de Vivenda. “Estes ajudes econòmiques permeten finançar la rehabilitació o renovació d'immobles a la zona de l'ARRU, que comprén els barris del Pic, la Torreta, el Raval i la Barceloneta”, ha explicat l'edil d'Obres i Servicis, Francesc Fombuena.

Les sol·licituds per a estes ajudes es poden presentar en les oficines municipals dels Alts del Mercat. A més, el regidor ha informat que s'ha convocat als tècnics i professionals de Llíria a una reunió “per informar-los detalladament d'este pla que pot contribuir a reactivar el treball en el sector local de la construcció”. La trobada se celebrarà demà dimecres a les 19.30 hores a Ca la Vila.

Per a obres de rehabilitació es contemplen un màxim de 80 vivendes que han d'haver estat construïdes abans de 1981. En este cas, el Ministeri de Foment aportarà un 35% del cost subvencionable amb un màxim d'11.000 euros per cada immoble rehabilitat, mentres que la Generalitat contribuïx amb un 20% i un màxim de 9.000 euros.

Pel que fa a actuacions de renovació, seran obres subvencionables la demolició d'un edifici i la seua substitució per una nova edificació. Es preveuen 20 noves construccions que hauran de tindre una qualificació energètica mínima B i complir en tot cas amb les exigències del Codi Tècnic de l'Edificació. Estos projectes tindran per part del Ministeri una subvenció del 35% del cost amb un màxim de 30.000 euros.

Totes les obres per a les que se sol·licita ajuda hauran d'iniciar-se enguany i finalitzar abans de l'1 de novembre de 2017.  

 

Site developed with Drupal