Formulari de cerca

 • Manolo Civera, tras ser elegido alcalde
Manolo Civera és triat nou alcalde de Llíria

El nou regidor basa la seua acció de govern a acabar amb les desigualtats, i fomentar la transparència i la participació ciutadana en la vida pública

(13 juny. 2015).- Manolo Civera ha sigut triat nou alcalde de Llíria en la sessió de constitució de la Corporació municipal de la X Legislatura democràtica, celebrada este matí en el saló de plens de Ca la Vila. El candidat del PSOE ha comptat amb el suport de 14 vots per a la seua investidura. La candidatura de Reme Mazzolari pel PP ha rebut 6 recolzaments i la de Ciudadanos amb Juan José Alcayde, 1. Els caps de llista de Compromís-MOVE, Francisco García, i de Llíria Puede, Juan Carlos López, no han presentat candidatura per a la votació d'alcalde. 

El nou primer edil ha volgut agrair la confiança depositada en la seua persona per a assumir este càrrec. En este sentit, ha assegurat que sentir-se “preparat i convençut de portar a bon termini la tan alta responsabilitat que el poble de Llíria m'ha encomanat”.

Rescat social
En el seu discurs d'investidura, Manolo Civera ha desgranat els principals eixos de la seua futura acció de govern i ha tingut una especial atenció per “al moment molt complicat, de totes aquelles persones a qui no hem tingut en consideració durant tots els anys en què la situació econòmica era favorable i que ara, per haver-ho confiat tot a polítiques de consum extremadament agressives, i per no haver plantejat polítiques a mitjà i llarg termini, s'han quedat en una situació de desprotecció que requerix polítiques de rescat social molt urgents”.

Transparència i participació ciutadana
Igualment, l'alcalde edetà ha anunciat que “és el moment d'obrir un nou temps en la manera de fer política, d'afrontar la funció pública”.

“Tenim l'obligació de ser referents de transparència i honradesa. Les portes de l'Ajuntament estaran obertes perquè res poden amagar, però també perquè hem d'estar atents i sempre disposats a escoltar i convertir en participació totes i cada una de les preocupacions que els veïns i les veïnes de Llíria tenen, amb independència d'ideologies, creences o condició”.

Recuperar la capitalitat comarcal
D'altra banda, Manolo Civera ha reivindicat que Llíria “necessita que fem una gran esforç per resoldre totes aquelles qüestions que ens han apartat de ser la capçalera del Camp de Túria i referent de les comarques veïnes”.

“Som una ciutat amb un enorme potencial, i les oportunitats arribaran amb el convenciment que ho farem possible entre tots. El nostre deure és aconseguir que tornem a creure en nosaltres mateixos i que siguem només u. No importa en el barri on visquem, o on hàgem nascut, o si la nostra manera d'entendre la vida és d'un color o d'un altre”. Per això, l'alcalde ha demanat pensar en una Llíria “on ser diferent no puga traduir-se per desigualtat”.

Obert al diàleg
Finalment, Manolo Civera ha invitat tots els ciutadans a “participar en la vida pública, fonamentant les bases sòlides d'una societat sense desigualtats. Però també amb una obligació comuna, hem de construir des de la confrontació d'idees, però sempre per mitjà del diàleg”.

El nou alcalde de Llíria estarà recolzat per una coalició de govern formada pels grups PSOE i Compromís-MOVE, encara que serà al llarg dels pròxims dies quan es tanque definitivament l'acord amb l'assignació de les delegacions entre els regidors.


REGIDORS DEL NOU AJUNTAMENT DE LLÍRIA:

Partido Socialista Obrero Español (PSOE)
Manolo Civera Salvador
Consuelo Morató Moreno
Pedro Vicente Alamá
Carmen Feltrer Peris
Ferran Pina García
Isabel Aigües Vicente
Francesc Josep Fombuena Valle
Patricia Cabanes Fabra

Partido Popular
Remedio Mazzolari Tortajada
José Ricardo Escobedo Lacruz
Roberto Enguídanos Torres
Asunción Subiela Moros
Vicente Torner Bori
Francisco Martínez Gijón

Compromís-MOVE
Paco García Latorre
Elena María Jiménez Garrido
Vallivana Murgui Ortega
Miguel Ángel Barona Sellés
Mª Cruz García Pedrero

Ciudadanos
Juan José Alcayde Oliver

Llíria Puede
Juan Carlos López Inoriza
 

 

 • Discurso de investidura del alcalde
  Discurso de investidura del alcalde
 • Los concejales de los grupos PSOE y Compromís-MOVE
  Los concejales de los grupos PSOE y Compromís-MOVE
 • Bancada con los grupos PP, Ciudadanos y Llíria Puede
  Bancada con los grupos PP, Ciudadanos y Llíria Puede
 • Ediles que formarán el nuevo equipo de Gobierno
  Ediles que formarán el nuevo equipo de Gobierno

 

Site developed with Drupal