Formulari de cerca

Muntanya

Llíria compta amb una gran extensió d'espais forestals i naturals protegits, entre els quals destaquen la muntanya d'utilitat pública de la Concòrdia, amb 6.000 ha, que conforma la terminació sud del parc natural de la serra Calderona; les masses forestals situades a l'oest del terme municipal a les partides del Mas del Jutge, l'Almendrolero, el Quemado i el Pedregós, amb una superfície de 641ha, i el parc natural del Túria.
 
El gaudi que la nostra societat demanda d'estos recursos forestals i naturals es caracteritza per una utilització d'estos enfocada a l'esplai i a la protecció ambiental. Així, els últims anys el senderisme ha anat guanyant terreny en l'oci dels ciutadans i, en la mateixa mesura, s'han iniciat diverses tasques en la recuperació, millora i adequació de les vies.
 
La difusió d'estos espais i dels itineraris que hi discorren, a través del projecte de Senda Verda de la Conselleria de Medi Ambient i d'altres iniciatives desplegades, busca impulsar la pràctica del senderisme i el foment entre els ciutadans de valors relacionats amb el respecte i la protecció del patrimoni natural, etnològic i paisatgístic del municipi de Llíria.

 

 

Site developed with Drupal