Formulari de cerca

Salutació de l'Alcalde

Benvolgudes veïnes i benvolguts veïns de Llíria,
 
Esta és una més de les portes del nostre Ajuntament, totes, que estaran obertes de bat a bat perquè res no han d’amagar, però també perquè hem d'estar atents i sempre disposats a escoltar i convertir en participació totes i cadascuna de les preocupacions que té la ciutadania. I dic totes i tots, amb independència d'ideologies, creences o condició. No hi ha cosa que ens ha de preocupar més que haver d'estar al servici de totes i de tots i no sols d'aquelles i aquells qui han pensat i confiat que jo haguera de ser l'alcalde de Llíria.
 
Tenim l’obligació de ser referents de transparència i honradesa, però també de ser enormement generosos en l’esforç, en el treball, en el que significa estar al servici de la societat.
 
Des de la responsabilitat que sé que tenen els treballadors i les treballadores d'este ajuntament, des de la implicació de tots els membres que conformen esta nova corporació municipal, des de la necessitat que tenim de fer participar en totes les qüestions de govern a tots i cadascun dels agents socials de Llíria, des del manament que la ciutadania ens ha traslladat tan clarament, tinc la necessitat de dir-vos a tots i a totes que és el moment d'obrir un nou temps en la manera de fer política i d'afrontar la funció pública.
 
Som un poble amb un enorme potencial per recuperar-nos, progressar i créixer mirant cap a un futur d'optimisme, perquè les oportunitats arribaran amb el convenciment que ho farem possible entre totes i tots i perquè el nostre deure és aconseguir que tornem a creure en nosaltres mateixos i que som només un. No importa el barri en què vivim, si és al nucli urbà o en una urbanització, si hem nascut ací o a l'altre costat del món, si la nostra manera d'entendre la vida és d'un color o d'un altre... Jo vos demane que pensem en Llíria com una ciutat on el fet de ser diferent no pot traduir-se en desigualtat.
 
Vos convide a totes i a tots perquè participeu, siga des d’esta pàgina web o des d’un altre lloc, i aporteu tot allò que cadascú crega i puga perquè puguem recordar el mandat de dirigir, com en la Generalitat Valenciana, des de governs de progrés, el nostre destí cap a una ciutat que sàpia mirar cap al futur, i de construir les bases sòlides d'una societat sense desigualtats, amb tots els drets que ens atorga un sistema democràtic i amb una obligació comuna: construïm des de la confrontació d'idees, però sempre mitjançant el diàleg. Fem un futur millor i recuperem la dignitat de ser poble, un gran poble. 

Manolo Civera Salvador

 

Site developed with Drupal