Formulari de cerca

18/10/2017
La música de ‘A Tres Bandes’ arriba a la ciutat de Llíria
L'elit de les bandes de la Comunitat Valenciana, integrades en el conegut com a G6, ofereix aquest dissabte el segon dels concerts del cicle programat fins a 2019

El teatre de la Banda Primitiva de Llíria es vestirà de gala este pròxim dissabte, 21 d'octubre, a les 22.15 hores, per a rebre la segona de les actuacions del cicle ‘A Tres Bandes’. La gira es va iniciar el passat mes de juliol en la localitat de Cullera i forma part del projecte impulsat per les bandes de música de Llíria, Bunyol i Cullera, amb la col•laboració dels seus respectius ajuntaments.

Les sis prestigioses societats musicals, que conformen el grup conegut com el G6 del Comunitat Valenciana, han constituït una associació per a promoure iniciatives comunes i un programa de concerts conjunts que es realitzaran fins a l'any 2019.

El concert d'aquest dissabte en la Ciutat de la Música estarà protagonitzat en aquesta ocasió pel Centre Instructiu Musical “L'Armónica” de Bunyol, la Societat Instructiva Musical Santa Cecília de Cullera i l'Ateneu Musical i d'Ensenyament Banda Primitiva de Llíria.

La primera de les bandes, dirigida per José Tello, interpretarà “Musical Apolo” d'Amando Blanquer, i “Wait of the world” de Stephen Melillo. La societat de Cullera, baix les ordres de Carlos Garcés, farà sonar els compassos del pasdoble gallec “Puenteaereas” de Reveriano Soutullo, i “Marea Negra” d'Antón Alcalde.

Per la seua banda, la Banda Primitiva de Llíria, amb Javier Enguídanos a la batuta, tancarà el concert amb la interpretació de “Als nascuts i els nascudes en 1952” del edetà José Alamá, i “400” d'Andrés Valero.

Les entrades per a ‘A Tres Bandes’, a un preu de 5 euros, es poden adquirir en secretaria de la Banda Primitiva fins al divendres, en horari de 18.00 a 19.30 hores. També es posaran a la venda en la taquilla del teatre la mateixa nit del concert.

 

Site developed with Drupal