Formulari de cerca

26/10/2017
L'Escola d'Adults inicia un programa d'intercanvis educatius amb escoles europees
L’EPA ha rebut la visita d'un docent de l'Escola d'Adults de la ciutat austríaca de Krem en el marc del programa Erasmus +

L'Escola d'Adults de Llíria ha iniciat el projecte “Obrint una finestra a Europa”, en el marc de desenvolupament del programa Erasmus + que permetrà als alumnes de l’EPA millorar la qualitat de la seua educació, ampliant-los en una dimensió europea, i en el qual entra en joc l'intercanvi educatiu amb docents i alumnes d'altres països europeus.

Amb este objectiu, l’EPA ha rebut la primera de les visites d’este curs: el professor Leo Faltaus, de l'Escola d'Adults de Krem, a Àustria, amb el qual s'han plantejat noves vies de col•laboració per a millorar les competències educatives dels alumnes de Llíria, així com les tècniques d'orientació dels docents. 

D'esta forma, durant este curs, l’EPA entrarà en contacte directe i s'enriquirà de les realitats educatives de països europeus com Itàlia, Àustria, Letònia i Polònia. Per a açò, ja s'ha iniciat un blog col•laboratiu (https://europalliria.wordpress.com/), editat en anglès, castellà i valencià, en el qual es compartiran les experiències viscudes.

Erasmus + és un programa europeu destinat a impulsar, des de la col•laboració i l'intercanvi, les perspectives laborals i el desenvolupament personal d'alumnes i docents, la qual cosa permet adquirir valuosos coneixements i capacitats per a un mercat laboral cada vegada més globalitzat, així com valors de col•laboració i intercanvi que des de fa 30 anys impulsa la Unió Europea a través d'este programa.
 

 

Site developed with Drupal