Formulari de cerca

27/10/2017
Llíria adjudica el servei de recollida d'animals i control de colònies felines
La Mesa de contractació elevarà la seua proposta a la Junta de Govern

La Mesa de contractació de l'Ajuntament de Llíria ja té una proposta d'adjudicació per al nou servei de recollida d'animals i control de colònies de gats. Es tracta de l'empresa Ribamontes (Xest), amb una proposta de desenvolupament del servei per un total de 24.079 euros en el servei ordinari, amb un suplement de 90,75 euros per cada servei extraordinari.

L'òrgan municipal va excloure l'oferta presentada per la companyia Serproanimal, per no acreditar correctament els requisits necessaris entorn del nucli zoològic designat, que no permet l'acolliment temporal d'animals errants.

En este sentit, la Mesa de contractació ha elevat l'informe que proposa a la Junta de Govern Local l'adjudicació d'este contracte a l'empresa Ribamontes, el servei de la qual s'estendrà durant dos anys, prorrogables a dos més.

D'esta manera, l'Ajuntament de Llíria, complint amb el principi d'objectivitat que marquen els preceptes legals de contractació pública, convida als veïns a la consulta de l'expedient de contractació, en el qual s'expressa que la renovació obligada d'este contracte s'ha realitzat atenent a la major sensibilitat i protecció cap als animals.

 

Site developed with Drupal