Formulari de cerca

31/10/2017
Llíria en la llista dels ajuntaments amb més procediments de contractació oberts
Fombuena: “El principi de transparència en la contractació pública ha de ser una de les principals ferramentes per a la gestió eficient dels recursos públics”

Llíria s'ha convertit en un dels ajuntaments amb més procediments de licitació oberts en tota la província de València: només enguany, el consistori ja ha licitat 30 concursos, dins d'un total de 52 realitzats des de l'inici de la present legislatura.

“Des de 2015 s'ha establit el principi de transparència en tots els processos de licitació oberts, donada la urgència d'establir la igualtat d'oportunitats entre tots els que realitzen la seua oferta” ha destacat el regidor de Contractació, Francesc Fombuena.

“D'esta forma, la gestió transparent dels contractes públics significa que el ciutadà té accés a tota la informació relacionada amb la gestió dels recursos públics i es converteix en la principal ferramenta per a una gestió íntegra i professionalitzada”.

Com ha indicat Fombuena "des d'este govern municipal la transparència és essencial per a garantir l'adequat ús dels recursos públics i així estem treballant".
 

 

Site developed with Drupal