Formulari de cerca

30/11/2017
L'Ajuntament de Llíria posa en marxa la seu electrònica
A partir de l'1 de desembre, es podran registrar telemàticament els documents dirigits al consistori, entre altres servicis

Les persones o entitats que es relacionen amb l'Ajuntament de Llíria, podran fer-ho de forma telemàtica en la gran majoria de les gestions. La seu electrònica del consistori edetà entrarà en funcionament a partir de demà divendres 1 de desembre.

A través de la URL https://sede.lliria.es, s'accedirà a este nou portal que permetrà realitzar telemàticament més de 280 tràmits amb l'administració local. D'esta manera, per exemple, els usuaris podran presentar, sense necessitat desplaçar-se físicament a l'Oficina d'Atenció Ciutadana i des de qualsevol punt amb accés a Internet, un escrit per registre d'entrada, sol·licitar i descarregar un certificat d'empadronament, vore l'estat dels seus expedients o pagar els impostos municipals.

Quasi totes les funcionalitats estaran operatives des de l'1 de desembre, encara que alguns servicis se n'aniran incorporant de forma progressiva al llarg de les pròximes setmanes. 

Cal recordar, a més, que les persones jurídiques, com a empreses o associacions, i els autònoms, en les accions relacionades amb la seua activitat professional, estan obligats per llei a relacionar-se amb l'administració per mitjà de la seu electrònica.

Per a fer ús d'esta nova ferramenta telemàtica, serà necessari realitzar-ho amb algun dels mitjans habituals d'identificació amb els organismes públics, com el certificat digital, el DNI electrònic o el sistema Cl@ve.

El regidor de Modernització, Ferran Pina, ha explicat, “després d'un laboriós procés de formació i implementació de l'aplicació, estrenem este nou model de relació amb l'Ajuntament de Llíria, que suposa l'avanç tecnològic més important que s'ha produït en la seua història”.

“La seu electrònica no sols beneficiarà a la ciutadania, que tindrà un accés més àgil i còmode a l'administració, sinó que també és una ferramenta que facilitarà el treball del personal municipal i millorarà la seua productivitat”, ha afegit.

 

 

Site developed with Drupal