Formulari de cerca

8/03/2018
El violoncel·lista Arne Neckelmann comença a Llíria la seua gira ‘100 microconcerts en 100 esglésies'
El músic alemany presenta este original projecte musical este diumenge 11 de març en l'església de la Sang

El violoncel·lista Arne Neckelmann donarà a Llíria el primer concert d'una peculiar gira musical. El músic afronta el repte de completar el projecte “100 microconcerts en 100 esglésies valencianes”. 

La primera d'estes actuacions se celebrarà diumenge que ve 11 de març a les 19.00 hores en l'església de la Sang de Llíria. Arne Leckelmann interpretarà les sis suites per a violoncel de J.S.Bach.

Arne Neckelmann és un violoncel·lista d'origen alemany que va realitzar els seus estudis artístics a Colònia, París, Ginebra i Bloomington, als Estats Units, on va perfeccionar la seua tècnica amb Janos Starker.  En 1998 va entrar a formar part de la Malaysian Philharmonic Orchestra, com a primer violoncel solista fins al 2004. Des de 2006, prosseguix la seua labor com a ajudant solista de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana.

L'església de la Sang es convertix així en el primer escenari que acollirà este projecte musical que acostarà al gran públic una mostra excepcional de música clàssica oferida per un gran intèrpret.
 

 

Site developed with Drupal