Formulari de cerca

8/03/2018
Una delegació del municipi francés de Vannes visita Llíria
La comitiva participa en un pelegrinatge en els actes previs a l'Any Vicentí

L'Ajuntament de Llíria ha oferit este matí una recepció oficial a una delegació de la ciutat de Vannes, encapçalada pel seu bisbe Raymond Centène. En este municipi francés descansen les restes mortals de Sant Vicent Ferrer, on va morir l'any 1419.

Precisament, la comitiva del país gal està realitzant un recorregut pels distints llocs vinculats a la vida del sant valencià, dins dels actes previs de l'obertura de l'Any Sant Jubilar amb motiu del sext centenari de la mort de Sant Vicent Ferrer.

L'Any Jubilar donarà començament el pròxim mes d'abril a les tres diòcesis de la Comunitat Valenciana, així com a la de Vannes.

L'alcalde Manolo Civera ha recordat que Llíria, “per la relació i devoció que manté amb la figura de Sant Vicent Ferrer, també participarà activament en esta commemoració al llarg de l'any, ja que junt amb la Confraria estem preparant un especial programa d'actes que volem compartir amb totes les persones que vullguen visitar-nos”.

En la recepció a Ca la Vila, també ha estat presents el prior i el president de la confraria vicentina de Llíria, Vicente Cerezo i Antonio Castellano, respectivament.

 

Site developed with Drupal