Formulari de cerca

"En línia amb tu": el Servici d'Informació per WhatsApp de l'Ajuntament de Llíria

 

L'Ajuntament de Llíria oferix als ciutadans el Servici d'Informació gratuïta per WhatsApp "En línia amb tu". Amb esta aplicació de missatgeria instantània els veïns podran accedir de manera ràpida i sense cap tipus de cost a la informació del municipi: avisos, bans, agenda cultural i incidències urgents.

 

"En línia amb tu" emprarà les llistes de difusió per a enviar els missatges informatius, per la qual cosa cap persona subscrita al servici podrà conéixer les dades d'altres usuaris, i funcionarà com un canal de comunicació unidireccional. Per a posar-se en contacte amb l'Ajuntament es podrà utilitzar la bústia ciutadana, disponible en www.lliria.es,, o el número de telèfon 962798282
 

 

 

Com puc donar-me d'alta?

Per a subscriure't i rebre la informació més rellevant sobre el teu municipi cal seguir els passos següents:

     1. Guarda com a contacte el telèfon del Servici d'Informació de WhatsApp de l'Ajuntament: 664 57 71 86.

     2. Envia'ns un WhatsApp amb el text següent: ALTA seguit del teu NOM I COGNOM i et respondrem confirmant la teua subscripció.
 
     3. Rebràs un màxim de dos alertes informatives al dia, llevat que existisquen avisos urgents que requerisquen augmentar esta xifra.
 

 

Com puc donar-me de baixa?

Per a donar-te de baixa d'"En línia amb tu" n'hi ha prou d'enviar un WhatsApp amb la paraula BAIXA seguida del teu NOM I COGNOM.

 

Protecció de dades

La subscripció a este servici implica l'acceptació de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Esta llei estipula que les dades obtingudes de l'exercici del servici seran incorporades en un fitxer de tractament automatitzat, titularitat de l'Ajuntament de Llíria, amb la finalitat de comunicar-se amb els usuaris pels servicis que se sol•liciten. Els subscrits podran exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició per mitjà d'una sol•licitud per escrit, acompanyada d'una còpia del DNI, als òrgans responsables del servici sol•licitat o a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà del M.I Ajuntament de Llíria, plaça Major, 1 - 46160, o el Fax 962790796. L'Ajuntament de Llíria ha adoptat les mesures de seguretat previstes en la normativa vigent i els seus fitxers es troben inscrits en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, la qual cosa garantix el secret i la confidencialitat de les dades dels usuaris. El M.I Ajuntament de Llíria utilitza les dades de caràcter personal registrades exclusivament per als fins declarats d'estos fitxers.

 

 

Site developed with Drupal