Formulari de cerca

8/09/2017
Arriba la primera edició de la Fira del Llibre de Llíria
La regidoria de Cultura organitza del 15 al 17 de setembre aquesta trobada entre llibreters, escriptors i veïns en el marc de la Fira i Festes de Sant Miquel

Del 15 al 17 de setembre, Llíria celebrarà per primera vegada la Fira del Llibre, un esdeveniment pioner en la localitat que congregarà a comerços, llibreries, escriptors i veïns, i en el qual els protagonistes indiscutibles seràs els llibres i la lectura.

Des de la regidoria de Cultura, amb el Club de Lectura “Germana de Boix” i Edeta editorial, s'ha apostat per un nou esdeveniment de promoció cultural en el marc de la Fira i Festes de Sant Miquel, aprofitant l'ambient i afluència de visitants durant aquests dies festius.

D'aquesta forma, la primera edició de la Fira de Llibre de Llíria arriba carregada d'activitats per a totes les edats: exposició i venda de llibres, presentacions de noves obres i signatura de llibres, tallers infantils, visites temàtiques al voltant del patrimoni i la literatura locals, i un concurs d'il•lustració de marcapàgines.

Aquesta primera edició compta amb la participació de les llibreries Bibliomanía, Pinazo, Happy Poise, Clarión, Tovar, Bibliocafé, Sambori i Berlín; a més de les editorials Sargantana, Alupa, Edeta i Denes. Un conjunt d'expositors pels quals passaran al voltant de trenta escriptors.

La I Fira del Llibre de Llíria arrencarà divendres que ve, 15 de setembre, a partir de les 18 hores, fins a les 13:30 hores del diumenge dia 17.

La I Feria del Libro de Llíria arrancará el próximo viernes, 15 de septiembre, a partir de las 18 horas, hasta las 13:30 horas del domingo día 17. 

 

Site developed with Drupal