Formulari de cerca

13/09/2017
Art edetà en la Fira i Festes de Sant Miquel 2017
Les obres d'artistes de Llíria protagonitzen les exposicions que s'inauguren en el marc de les festes locals

Artistes locals i les seues obres tindran una important presència durant la Fira i Festes de Sant Miquel 2017, amb la inauguració de diferents exposicions que mostren a veïns i visitants les obres més característiques de dos dels artistes més reconeguts de Llíria.

Aquest divendres, 15 de setembre, Ca la Vila inaugura l'exposició “Silvestre Moros, 20 escultures 1 escultor”, que recull una meticulosa selecció de les últimes obres de l'escultor edetà. D'aquesta forma, la capacitat expressiva de l'artista, la plasticitat i dinamisme del seu estil, així com el ritme i el moviment curvilini de les seues escultures, es mostren de forma excepcional en aquesta exposició de peces úniques elaborades en bronze, fusta, acer i marbre.

L'exposició  podrà visitar-se fins al 30 de setembre a la sala d'exposicions de Ca la Vila, de 19 a 21 hores, inclosos els diumenges i festius d'11:30 a 13:30 hores.

De la mateixa forma, Llíria també acollirà l'exposició “José Manaut, pintor edetano (Llíria, 1898 – Madrid, 1971)”, que de forma extraordinària reunirà obres del consagrat pintor de Llíria, amb quadres i dibuixos de la col•lecció de l'Ajuntament de Llíria i del Museu Manaut de València. L'estil i llegat del que fos deixeble de Joaquín Sorolla i un dels màxims representants del surrealisme al nivell nacional, es podran visitar des del 22 de setembre a l'11 d'octubre, de 19 a 21 hores en el Forn de la Vila.

Així mateix, demà dijous s'inaugurarà l'exposició “Extinció”, amb els treballs dels alumnes del taller de ceràmica de l'Escola d'Adults de Llíria, que es podrà visitar del 15 de setembre a l'11 d'octubre al Centre Multiusos, dins del seu horari habitual d'obertura.

 

Site developed with Drupal