Formulari de cerca

12/07/2017
Avancen les obres de millora del Pavelló Pla de l'Arc
L'Ajuntament de Llíria invertix 245.000 euros en la instal·lació esportiva amb una ajuda de la Diputació

L'Ajuntament de Llíria està duent a terme un important projecte de millora del pavelló Pla de l'Arc, una actuació reivindicada pels seus usuaris davant de les necessitats que presentava la instal•lació. 

Amb una inversió de 245.000 euros, a través d'un conveni singular amb la Diputació de València, s'està condicionant l'accés a l'anell inferior, els vestidors, la coberta per a eliminar les goteres definitivament i la pista esportiva, afectada durant tants anys per les filtracions d'aigua del sostre.

A més, s'ha col•locat en la consergeria una finestra de grans mides per a donar una major visibilitat i  millorar el control de l'accés a les instal•lacions.

El regidor d'Esports, Pedro Vicente, i el d'Obres, Francesc Fombuena, van visitar l'estat de les obres que està previst estiguen finalitzades per a l'inici de la temporada esportiva.

Fombuena ha anunciat, a més, les pròximes actuacions en instal•lacions esportives que des del Govern municipal s'estan projectant realitzar com “dotar d'accessibilitat i nous vestidors al Pavelló Vell o executar un accés digne al poliesportiu el Canó, amb un carrer de 15 metres d'ample amb voreres i carril bici”.

Per la seua banda, l’edil Pedro Vicente ha manifestat que amb “la millora de les instal•lacions esportives facilitem la pràctica de l'esport en el municipi i que tots els seus usuaris puguen disfrutar d'uns equipaments en condicions i amb tots els servicis necessaris”. 

  • Nous vestidors

 

Site developed with Drupal