Formulari de cerca

26/09/2017
Barón Rojo i la Unió Musical fusionaran estils en un concert únic
Rock i música simfònica seran les protagonistes la vespra del dia de San Miguel

Dijous que ve 28 de setembre, vespra de la festa gran de Sant Miquel, el grup musical Barón Rojo i la Banda Simfònica de la Unió Musical de Llíria oferiran un concert extraordinari en la Plaça Major.

A partir de les 23 hores, veïns i visitants podran gaudir d'una fusió única d'estils musicals: el rock espanyol més original i la melodia simfònica autòctona. Amb les veus i guitarres dels germans Carlos i Armando de Castro, el ritme del baix de Javier Rodríguez i la bateria de Rafa Díaz, la Unió Musical de Llíria posarà l'accent musical clàssic per a aconseguir un mestissatge original i únic.

D’esta forma, la banda de rock metal dels huitanta, amb 21 treballs discogràfics a les seues esquenes, gires nacionals i internacionals i genis del rock en actiu en els seus concerts, prometen un autèntic espectacle de fusió musical.

Amb este serà la tercera edició del nou format del tradicional concert de la vespra del dia de Sant Miquel que, amb Celtas Cortos en el seu primer any i Pep Gimeno el Botifarra en el següent, ha consolidat un nou format de concert, únic i diferent, per a tots els públics en el marc de la Fira i Festes de Sant Miquel.
 

 

Site developed with Drupal