Formulari de cerca

7/02/2018
La campanya ‘Bon dia, Biblioteca' acosta els llibres als més jóvens
Més de 220 escolars de Llíria visitaran durant el mes de febrer l'Agència de Lectura

Esta activitat d'animació a la lectura, organitzada per la Xarxa Municipal de Biblioteques de Llíria, està emmarcada en el programa ‘Biblioteca i escola' i té com a objectiu la formació de lectors i el bon ús i aprofitament de la biblioteca.

‘Bon dia, Biblioteca' ajuda a crear i consolidar l'hàbit lector, i va dirigit al alumnat de 3r de Primària, les habilitats lectores del qual estan ja refermades. El primer grup d'escolars han pogut disfrutar hui del recorregut per l'Agència de Lectura de Llíria i fins al 21 de febrer es continuaran oferint estes visites a més de 220 alumnes dels sis col·legis de la localitat.

Amb esta actuació s'aconseguix que els xiquets i xiquetes coneguen la biblioteca com un espai dinàmic i acollidor. S'intenta crear  un vincle entre els escolars i el material de lectura, assegurant el seu creixement lector sense oblidar l'aspecte més lúdic i entretingut que els llibres poden oferir.

Esta fórmula, que es realitza des de fa 28 anys, es tracta d'una actuació amb resultats molt efectius per a donar a conéixer la biblioteca entre els més jóvens, de fet, després d'estes activitats s'incrementa el nombre de sol·licituds del carnet que dóna accés a la xarxa de biblioteques.
 

 

Site developed with Drupal