Formulari de cerca

8/08/2017
La carrera i marxa solidària “Llíria contra el càncer” torna a la localitat edetana en setembre
Ja està obert el termini per a realitzar les inscripcions a la prova a través de les pàgines web oficials

El diumenge 17 de setembre Llíria tornarà a unir esport i solidaritat en una nova edició de la carrera i marxa “Llíria contra el Càncer”, dues proves que formen part del Circuit Provincial AECC contra el Càncer i que tenen per objectiu el d’obtenir fons de la solidaritat dels participants inscrits.

D'aquesta forma, l'Ajuntament de Llíria torna a col·laborar en l'organització d'aquesta iniciativa solidària que celebra la seua segona edició en la localitat després de l'èxit en l'edició de 2016, amb prop de 1.000 participants.

Les proves arrancaran des de la plaça Major de Llíria. En primer lloc donarà començament la carrera, a partir de les 19 hores. Cinc minuts després s'efectuarà l'eixida de la marxa. Ambdues tindran un total de 5 quilòmetres de recorregut.

Tots els que desitgen participar ja poden inscriure's a través de les pàgines web www.runcancer.com o www.toprun.es, fins al dijous 14 de setembre a les 22 hores. La inscripció per a la marxa també es pot realitzar de forma presencial, des del dia 1 de setembre, a la plaça de Partidors, els dimarts de 18 a 20 hores i els dijous de 10 a 12 hores. Així mateix, el dia de la prova podrà realitzar-se de forma presencial, des de les 17 hores, en la línia d'eixida.

El preu d'inscripció és de 5 euros, una aportació solidària que es destinarà íntegrament als fons que l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) destina al finançament de projectes d'investigació contra aquesta malaltia. 

 

Site developed with Drupal