Formulari de cerca

29/05/2017
Comença el projecte de la nova escola taller de Llíria
Els treballs d'actuació se centraran en la rehabilitació de l'espai de “Villa Ángeles”
Un total de vint jóvens han iniciat hui el seu camí en l'escola taller del projecte de la Generalitat “T'avalem Llíria”. Els alumnes-treballadors del centre es formaran durant un any en les especialitats de construcció i jardineria. 
 
El projecte servirà per a formar i dotar d'experiència en estos oficis als participants, jóvens d'entre 16 a 30 anys, afavorint així la seua futura ocupabilitat i inserció en el mercat laboral. A més, el programa els oferix un contracte remunerat durant tot el període de pràctiques. 
 
En cada una de les dos modalitats formatives d'esta nova escola taller, participaran un total de deu alumnes. El centre compta igualment amb un director, un monitor per a cada un dels tallers, un professor de suport i un auxiliar administratiu.
 
El marc d'actuació de "T'avalem Llíria" se centrarà en la rehabilitació i condicionament de l'edifici de “Villa Ángeles” i el seu entorn. Este espai municipal acull els servicis d'atenció a persones amb malalties mentals i el centre de dia de menors.  
 
  
 
 

 

Site developed with Drupal