Formulari de cerca

14/02/2018
Comença la temporada escènica a Llíria
Amb la representació el 16 de febrer de l'obra “El crèdit” s'inaugura la programació semestral que oferirà diferents muntatges de teatre i dansa

L'Ajuntament de Llíria, des de l'àrea de Cultura, ha preparat per al primer semestre de l'any una variada programació d'arts escèniques en què s'inclouen el teatre i la dansa, així com diferents opcions per al públic més jove.

El programa d'actuacions arranca este pròxim divendres, 16 de febrer, amb l'obra de teatre “El crèdit”, una divertida comèdia per a un públic adult, escrita per Jordi Galceran, dirigida per Sergi Belbel i amb la interpretació de Joan Miquel Reig i Tomàs Mestre. La representació tindrà lloc en el Teatre de la Llar del Jubilat a les 22.00 hores.

El calendari escènic de Llíria continua en el mes de març amb l'estrena absoluta de “Takiri”, espectacle de dansa que incorpora música en directe, i l'última producció de la companyia Crit Teatre amb el títol “Passos lleugers”, patrocinada per la delegació d'Igualtat de la Diputació de València.

A finals d'abril, la ciutat se sumarà novament a la celebració del Dia Internacional de la Dansa amb la representació, el 27 d'abril, de l'espectacle “Muchachitas” de la companyia Dunatacá i el dia 28 d'abril, el II Festival “Llíria en dansa” que recorrerà els carrers de la ciutat, organitzat per l'Escola Municipal de Dansa.

El plat fort de la programació teatral arribarà l'1 de maig amb la representació de l'obra “Quatre genets de l'Apocalipsi” de Vicente Blasco Ibáñez. Es tracta d'una gran producció de l'Institut Valencià de Cultura que compta amb un excepcional repartiment. Juli Disla i Inma Sancho són els encarregats de versionar en valencià esta fantàstica novel·la quasi un segle després que el dramaturg Enrique Rambal la portara per primera vegada a les taules.

Al maig també es podrà disfrutar de l'espectacle “En Clave de Clot” que fusiona música i flamenc.

Teatre familiar
A més, la regidoria de Cultura ha preparat per a este semestre una atractiva proposta per als més menuts. D'una banda i dirigida a escolars es durà a terme la campanya “Anem al teatre”. Així mateix, es reprén el programa “Teatre en família” que s'oferirà un dissabte al mes al teatre de la Llar del Jubilat i la primera funció del qual, el dissabte 24 de febrer, serà l'obra “La Maria no té por” de la companyia Disparatario, basada en el llibre de Francesc Gisbert i Dani Miquel.

De març a maig, es podrà disfrutar també de les obres, “Peer Gynt” de la companyia De soprano i arpa, “Pedra a Pedra” de Teatre de l'Home Dibuixat i “Les aventures d'Aladí” de la Tourné Teatro.

  La regidora de Promoció Cultural, Empar Llàcer, ha volgut destacar que esta programació, inclosa en el Circuit Teatral de l'Institut Valencià de Cultura, “presenta una oferta artística variada i de qualitat per a tots els públics que estem convençuts no defraudarà a l'espectador”.
 

 

 

Site developed with Drupal