Formulari de cerca

5/12/2017
El Concurs de Betlems de Llíria compleix deu anys
La regidoria de Festes convoca el tradicional certamen nadalenc, el resultat del qual es farà públic el 21 de desembre en el saló de plens de Ca la Vila

L'Ajuntament de Llíria, a través de la regidoria de Festes, convoca la desena edició del tradicional Concurs de Betlems, una dècada mantenint una tradició tan especial en estes dates.

Com cada any, des d'hui, totes aquelles persones físiques o jurídiques, domiciliades a Llíria, poden realitzar la inscripció fins al pròxim 14 de desembre, en el departament de Cultura o a través de cultura@lliria.es.

Els participants poden competir en dues categories: d'una banda, betlems de fins a 1,5 metres de llarg, i per una altra, representacions de més d'1,5 metres.

Cadascuna de les categories tindrà un primer, segon i tercer premi, amb una dotació econòmica de 120, 60 i 30 euros, respectivament. El jurat visitarà les representacions el dissabte 16 de desembre, i el resultat es farà públic el dia 21 de desembre, a les 20.30 hores, en el saló de plens de Ca la Vila.

Les bases del concurs ja estan disponibles en la web municipal.

 

Site developed with Drupal