Formulari de cerca

13/02/2018
La Diputació invertirà en 2018 prop de 8 milions d'euros en els municipis del Camp de Túria
El president Jorge Rodríguez va presentar a Llíria els pressupostos provincials per a la comarca

La Diputació de València té previst invertir 7,9 milions d'euros en els 16 municipis de la comarca del Camp de Túria enguany, la qual cosa elevarà la inversió de la corporació en la comarca fins als 30 milions d'euros des de l'inici de la present legislatura.

El president de la corporació provincial, Jorge Rodríguez, va fer este anunci ahir a Llíria, en la seu de la Mancomunitat del Camp de Túria, en un acte en què va estar acompanyat per la seua màxima responsable, Lola Celda, la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, i l'alcalde edetà, Manolo Civera.

Rodríguez va avançar, en la presentació dels pressupostos provincials, els 4,3 milions d'euros que contempla el Pla Municipal d'Obres i Servicis (SOM) en la comarca, així com els 960.000 euros del Pla de Camins i Vials, els 420.000 euros en ajudes per a cobrir els danys de les pluges, 560.000 euros del Pla d'Ocupació per a persones majors de 55 anys i 1,6 milions d'euros del Fons de Cooperació Municipal.

El president de la Diputació va voler posar en valor “l'increment de les transferències directes als ajuntaments per a dotar-los del finançament necessari per a poder desenvolupar la seua autonomia”.

Esta millora de les dotacions pressupostàries “és evident en el Camp de Túria, on en els dos primers anys de la legislatura s'han duplicat les ajudes de la Diputació als municipis, passant de 10,6 milions el 2014 i 2015 a 21,7 milions d'euros entre 2016 i 2017, inclosos prop de 3 milions en el reforç de la seguretat de carreteres”, va explicar Jorge Rodríguez.

 

Site developed with Drupal