Formulari de cerca

28/01/2018
Les Falles de Llíria inauguren l’Exposició del Ninot 2018
La mostra es podrà visitar en el Centre Multiusos fins al pròxim 4 de març

Com cada any, l'Exposició del Ninot marca l'inici dels festejos fallers a la localitat edetana. El regidor de Festes, Pedro Vicente, i les falleres majors de Llíria, Carmen Tórtola i Ainhoa Martínez, han inaugurat esta mostra que també arreplega les millors instantànies del món faller en l'últim exercici.

L'edifici Multiusos és l'espai triat per a exhibir esta selecció de les figures que totes la comissions del municipi han aportat, on es pot apreciar ja un xicotet exemple del treball que durant tot l'any han realitzat els artistes fallers i que es plasmarà en els monuments que es plantaran en el mes de març.

La mostra que oferix la Junta Local Fallera, podrà visitar-se fins al 4 de març, de dilluns a divendres, en horari de 8.30 a 14.00 hores i de 16.00 a 21.30 hores.

L'Exposició del Ninot és l'antesala de la festa fallera i donarà pas a la Crida que es realitzarà el 24 de febrer. D'esta manera, la ciutat es prepara ja per a rebre una de les celebracions més esperades del calendari festiu.
 

  • Les falleres majors amb les seues corts i membres de l'ajuntament
  • Visita de les falleres a l'Exposició del Ninot
  • La mostra també recull fotografies de les falles
  • Exposició del Ninot

 

Site developed with Drupal