Formulari de cerca

18/06/2017
El guanyador del Gran Fons Ciutat de Llíria, Hassane Ahouchar, bat el rècord de la carrera
La guanyadora en la categoria femenina absoluta va ser María José Cano López- Fraile
L'atleta del club Gaes Running Team, Hassane Ahouchar, va aconseguir un nou rècord en el Gran Fons Ciutat de Llíria i es va alçar campió d'esta prova de 15 km en què van participar més de 800 corredors. El guanyador del Premi Juan Alcocer va aconseguir una marca de 00:46:44, superant així el rècord de 2015 de l'atleta Hicham Ettaichmi, de 00:47:31. 
 
En la classificació general femenina, la vencedora va ser la corredora María José Cano López-Fraile, amb un temps de 01:01:32. La competició, organitzada per la regidoria d'Esports de Llíria i el Club d'Atletisme Edeta, i que s'emmarca dins del Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València, va transcórrer per vies urbanes i rurals del terme municipal, amb eixida i meta al carrer Pla de l'Arc. 
 
Així mateix, abans de donar començament el XIV Gran Fons de Llíria, es van celebrar carreres prèvies per a categories infantils a fi de fomentar este esport entre els més jóvens. 
 
En la pàgina web de toprun.es ja estan disponibles totes les classificacions oficials i fotografies dels millors moments d'esta lúdica i esperada trobada esportiva: https://www.toprun.es/stats/xiv-gran-fons-ciutat-lliria-2017/clasificaci...
 
 
 
 
 
 
  • Gran Fons Ciutat de Llíria 2017
  • Gran Fons Ciutat de Llíria 2017
  • Gran Fons Ciutat de Llíria 2017
  • Gran Fons Ciutat de Llíria 2017
  • Gran Fons Ciutat de Llíria 2017

 

Site developed with Drupal