Formulari de cerca

15/06/2017
Històries Nocturnes torna amb importats sorpreses i novetats
Turisme Llíria obri el termini per a apuntar-se al programa de visites quiades de les nits d’estiu
La nova edició de "Històries Nocturnes. Patrimoni, Personatges, Melodies i Bon Paladar" aterrarà novament a Llíria este mes de juliol i ho farà amb grans novetats. En este any, en el que se celebra el centenari del descobriment del mosaic romà dels Dotze Treballs d'Hèrcules a Ca Porcar, el programa turístic centrarà part de les seues rutes a donar a conéixer la importància d'esta peça arqueològica i la cultura romana en la història d'Edeta. 
 
L'activitat que organitza Turisme Llíria oferirà enguany una visió diferent protagonitzada pel mosaic dels Dotze Treballs d'Hèrcules, que actualment s'exposa al Museo Arqueológico Nacional de Madrid.
 
Històries Nocturnes 2017 es dividirà en tres capítols. La nit del divendres 7 de juliol tindrà lloc "Els Orígens", una ruta al llarg de la Llíria més primigènia, l'Edeta romana. El divendres 14 es realitzarà "La Màgia", un recorregut per la Llíria medieval. I per acabar, la nit del divendres del 22 de juliol, "L'Esplendor" s'encarregarà de guiar els participants per la Llíria renaixentista i barroca. Totes estes activitats partiran des de la plaça Major a les 23.00 hores.
 
Des dels seus inicis, este programa turístic invita als llirians i visitants a eixir al carrer durant les nits d'estiu per a gaudir del bon temps i visitar el ric patrimoni del municipi d'una manera original i divertida: escoltant històries, gaudint d'actuacions teatrals i de música de l'època en directe, o de degustacions gastronòmiques de la cuina antiga. 
 
Per participar en este programa turístic, les places del qual són limitades, fa falta reservar prèviament a través del correu electrònic reserves@lliria.es o en la pròpia Tourist-Info Llíria (Pl. Major, 1).
 
 

 

Site developed with Drupal