Formulari de cerca

20/10/2017
El III Certamen “Pascual Enguídanos-George H. White” descobrix als seus guanyadors de 2017
Elena Denia s'ha alçat amb el primer premi del concurs de relats curts en castellà i Laura Cabedo en la categoria en valencià

El saló de plens de Ca la Vila ha acollit esta vesprada l'acte d'entrega dels premis del III Certamen de Relats Curts en castellà i valencià “Pascual Enguídanos-George H. White”, que organitza la regidoria de Cultura de l'Ajuntament edetà. L'alcalde Manolo Civera i la  regidora de Cultura, Carmen Feltrer, han entregat els guardons de la present edició.

En este concurs han participat un total de 90 treballs. L'obra d'Elena Denia, amb el relat “La celda de los maestros”, ha sigut la guanyadora del primer premi en la modalitat de castellà, dotat amb 800 euros. Per la seua banda, el treball “La ciudad de la arena” de Manuel Alonso ha quedat com a finalista, aconseguint un premi de 400 euros.

En la categoria de valencià, la guanyadora ha sigut Laura Cabedo, amb la seua obra “El mascaró de Beagle”. “Les dotze missions d'Hercles” de Joan Vicent Sanchis ha sigut distingida com a finalista. La dotació econòmica dels guardons ha sigut també de 800 i 400 euros, respectivament. 

 

Site developed with Drupal