Formulari de cerca

26/06/2017
L'Agrupació “Vicente Giménez” actua al Museo Arqueológico Nacional
El concert s'emmarca dins dels actes commemoratius del “Any dels Dotze Treballs d'Hèrcules”

L'Agrupació Musical Edetana “Vicente Giménez”  va oferir ahir un concert molt especial a Madrid. La formació de Llíria, dirigida per Miguel Maqueda, va interpretar diverses obres a l'entrada principal del Museo Arqueológico Nacional (MAN), en una actuació que van poder disfrutar tant les persones que entraven a visitar el museu com els vianants.

Este concert s'emmarca dins dels actes que està organitzant l'Ajuntament de Llíria per a celebrar el centenari del descobriment del mosaic romà dels “Dotze Treballs d'Hèrcules”, que actualment s'exposa al MAN.

Els components d'esta delegació musical de Llíria, que estaven acompanyats per l'alcalde Manolo Civera i la regidora de Música Patricia Cabanes, no van deixar passar l'ocasió d'immortalitzar-se amb una fotografia junt amb la històrica peça.

A més, el dia anterior, la “Vicente Giménez” també va participar en un acte d'homenatge de l'Ajuntament de San Lorenzo de El Escorial al poble de Llíria per la seua acollida als xiquets de la Guerra Civil. 

  • Els músics junt amb el mosaic

 

Site developed with Drupal