Formulari de cerca

8/11/2017
L'Ajuntament contractarà a 30 persones a través de plans d'ocupació de la Generalitat
Els aspirants hauran d'estar inscrits en el SERVEF en les categories oferides pels programes EMCORP i EMCORD

L'Ajuntament de Llíria, a través de la regidoria de Foment Econòmic, amb el finançament de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ofereix dos nous programes d'ocupació que permetran incorporar a 30 persones per a desenvolupar obres i serveis en el consistori durant sis mesos en contracte de jornada completa. Les persones seleccionades entraran a treballar a la fi d'any.

Un d'estos programes d'iniciativa social és el EMCORP, dirigit a desocupats majors de 30 anys amb una titulació, i per al qual s'assignaran tres places, una de gestor de centre esportiu, una de periodista i una altra d'enginyer informàtic.

D'altra banda, a través de l'anomenat EMCORD, es contractarà a un total de 27 persones que han d'haver realitzat l'itinerari d'inserció laboral i estar inscrits en el Servef com a demandants d'ocupació un mínim de 360 dies en l'últim any i mitj.

En este cas, l'oferta preveu 3 places de conserge, 4 administratius, 6 peons agropecuaris, 5 peons d'obra pública, 2 oficials de primera de construcció, 1 dissenyador tècnic industrial, 1 de conductor de camió, 1 oficial de primera d'electricitat, 1 auxiliar d'electricitat, 1 tècnic d'imatge i so, 1 guia turístic, i 1 monitor de temps lliure.

Els aspirants han d'estar inscrits en el SERVEF en els codis que s'estableix per a cada plaça. L'anunci de la convocatòria es pot consultar en el tauler d'anuncis de la web municipal.

 

Site developed with Drupal