Formulari de cerca

18/05/2017
L'Ajuntament incrementa les ajudes a les rondalles de Llíria
L'alcalde Manolo Civera ha firmat hui els convenis de col•laboració amb els presidents de “El Micalet” i la “Vicente Giménez”

L'Ajuntament de Llíria ha renovat els acords de col•laboració amb l'Orquestra de Plectre “El Micalet” i l'Agrupació Musical Edetana “Vicente Giménez”, que estaran vigents fins a l'any 2020.

L'alcalde Manolo Civera ha firmat hui els nous convenis amb els presidents d'estes entitats musicals, Miguel Gómez i Vicente Galduf, en un acte en què també ha estat present la regidora de Música, Patricia Cabanes.

Les societats rebran enguany 19.221 euros, quantitat que es vorà incrementada un 2% anualment. Açò suposa un augment de l'11% respecte a l'anterior acord.  

El primer edil de Llíria ha destacat que amb estos nous convenis “es recuperen els valors anteriors a la crisi i les nostres rondalles comptaran amb una important ajuda per a continuar exercint la seua magnífica labor cultural”.

Per la seua banda, estes agrupacions oferiran actuacions musicals dins de les festes i l'agenda cultural del municipi, a més de fomentar les seues escoles musicals en els centres educatius de la localitat.  

 

Site developed with Drupal