Formulari de cerca

16/02/2018
L'Ajuntament de Llíria busca sinergies per al foment de l'ocupació
Representants municipals s'han reunit hui amb tècnics de la Mancomunitat i FEPEVAL

L'Ajuntament de Llíria està promovent una estratègia que pretén buscar sinergies amb els distints actors implicats per a impulsar l'activitat econòmica i la creació d'ocupació al municipi. D'esta manera, està tractant de sumar acords de col·laboració entre empreses, comerciants i altres administracions públiques.

Fruit d'estes polítiques de cooperació, representants municipals han mantingut hui  dos encontres per a continuar treballant en eixa línia. En la primera, l'edil de Foment Econòmic, Ferran Pina, i el de Comerç, Paco García, s'han reunit amb tècnics de la Mancomunitat del Camp de Túria per a abordar la segona fase del Pacte Territorial per l'Ocupació que promou este organisme supramunicipal a la comarca.

Esta iniciativa pretén identificar les oportunitats per a emprenedors així com els nínxols de mercat per a empreses i professionals. Amb això es volen, de la mateixa manera, buscar solucions per al problema de la desocupació.

Així mateix, l'alcalde Manolo Civera i Ferran Pina han celebrat un altra encontre amb el gerent de la Federació de Polígons Industrials de la Comunitat Valenciana, Diego Romá. Esta cita de treball ha servit per a compartir les necessitats dels diferents parcs empresarials de Llíria i dissenyar accions que potencien la seua activitat.

“L'objectiu és treballar tots junts per avançar en la mateixa direcció, i des d'esta línia de col·laboració, Llíria ha de jugar un paper molt important com a cap de comarca i motor del desenrvolupament econòmic de la zona”, ha declarat Manolo Civera

  • Reunió amb representants de la Mancomunitat Camp de Túria

 

Site developed with Drupal