Formulari de cerca

28/06/2017
L'Ajuntament de Llíria contractarà a 12 jóvens amb els programes d'ocupació del SERVEF
Els sol•licitants podran accedir a una ocupació durant set mesos

Un total de 12 jóvens s'incorporaran este estiu a l'Ajuntament de Llíria per a treballar en diverses àrees, a través dels plans del SERVEF en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Els beneficiaris accediran a una ocupació durant set mesos amb una jornada del 100%.

Amb el programa EMCUJU es contempla la contractació de huit persones, 1 plaça de tècnic superior en gestió forestal i del medi natural, 1 de periodista, 1 d'administració de sistemes informàtics en xarxa, 2 enginyers industrials, 1 de tècnic de turisme i 2 auxiliars administratius.

D'altra banda, el programa EMPUJU del SERVEF també preveu una oferta de 2 peons forestals i 2 peons d'obra pública.  

Poden optar a estes places els menors de 30 anys que a més han d'estar inscrits en el SERVEF en estes ocupacions. L'oficina de Llíria serà la que remeta els candidats a l'ajuntament.

Amb estes contractacions, més 130 persones hauran pogut ocupar un lloc de treball de forma temporal en el consistori edetà en el que portem d'any. Un total de 33 treballadors es van incorporar entre desembre de 2016 i al gener de 2017 a través de diversos plans d'ocupació autonòmics. El passat mes de maig, vint-i-cinc van entrar en l'escola taller i a partir del mes de juliol començaran a treballar els 67 seleccionats en el Pla d'Ocupació Municipal 2017.

 

Site developed with Drupal