Formulari de cerca

19/02/2018
L'Ajuntament de Llíria inicia el cicle de conferències ‘Governs Oberts'
Esta iniciativa, que comença el 21 de febrer, donarà a conéixer a la ciutadania el treball de les diferents administracions públiques

L'Ajuntament de Llíria, des de la regidoria de Transparència i Participació Ciutadana, ha organitzat una sèrie de conferències amb què es pretén  acostar les institucions públiques als veïns.

El cicle ‘Governs Oberts' s'inicia este pròxim dimecres, 21 de febrer, amb la xarrada que oferirà la directora General de Transparència i Participació de la Generalitat Valenciana, Aitana Mas, i que tindrà lloc a les 20.00 hores en la nova Oficina de Turisme de Llíria ubicada en els Mausoleus Romans.

Esta iniciativa respon al compromís del consistori de promoure una nova cultura institucional on el dret a l'accés a la informació i la participació ciutadana siga un dels eixos principals.

  Cada mes, tindrà lloc una xarrada on responsables polítics de diferents administracions pública participaran donant a conéixer les qüestions públiques que afecten els seus departaments i interessen a la ciutadania. Es tracta d'un model d'interacció social i política que dóna poder al ciutadà i oferix una alternativa d'actuació per a la gestió del públic amb una informació oberta i comprensiva.

Per a Empar Llàcer, regidora de Transparència de Llíria, “estes conferències volen servir per a mostrar una administració més pròxima amb la ciutadania, i que els ciutadans coneguen el funcionament de la diferents administracions públiques i amb això, poder recuperar la confiança social en les institucions públiques”. 

 

Site developed with Drupal