Formulari de cerca

17/01/2018
L'Ajuntament de Llíria sol·licita ajudes estatals per a actuar en el parc i l'ermita de Sant Vicent
L'alcalde Manolo Civera s'ha reunit amb representants de distints grups del Congrés per a demanar suports a la iniciativa emmarcada en l'Any Vicentí

L'Ajuntament de Llíria, a través del diputat del Grup parlamentari Popular en el Congrés Juan Vicente Pérez, ha registrat una Proposició no de Llei per a instar el Govern d'Espanya a col·laborar en els actes programats amb motiu de l'Any Vicentí i en la restauració de l'ermita de Sant Vicent.

L'alcalde Manolo Civera s'ha reunit també hui a Madrid amb els parlamentaris del Grup Socialista José Luis Ábalos i de Compromís Joan Baldoví, per a demanar el suport de tots ells a esta iniciativa. El primer edil ha estat igualment acompanyat per regidors del Govern local i el prior i el president de la Confraria de Sant Vicent Ferrer de Llíria, Vicente Cerezo i Antonio Castellano.

Manolo Civera ha explicat que esta petició per a obtindre els recursos econòmics necessaris per a estes actuacions, “s'emmarca també dins de l'estratègia de promoció turística de tot l'espai del parc de Sant Vicent, en un exercici a més molt especial, ja que entre 2018 i 2019 es commemora el 600 aniversari de la mort de Sant Vicent Ferrer, en una celebració que s'estendrà a molts punts de la Comunitat Valenciana per la rellevància en la nostra història i tradicions culturals i religioses d'este dominic universal”.

“Des de l'Ajuntament de Llíria i junt amb la Confraria també volem impulsar una important programació d'activitats per a festejar este Any Vicentí”, ha afegit.

Igualment, “es fa necessari intervindre en la rehabilitació de l'ermita i en la regeneració de tot l'entorn natural, un pulmó verd de la província de València i un tresor que tenim els llirians”, hi ha assenyalat l'alcalde edetà.

   De fet, “en el procés de participació popular del projecte Meravelles Llirianes per a triar els nostres elements patrimonials més destacats, l'ermita i la font de Sant Vicent va ser el més votat, la qual cosa demostra la gran estima que tenim per este espai únic de Llíria”, ha manifestat Manolo Civera.

 

Site developed with Drupal