Formulari de cerca

11/01/2018
Llíria acollirà el Campionat d'Espanya de pardals cantors
La XXV edició del certamen silvestrista se celebrarà els dies 26 i 27 de maig

L'Ajuntament de Llíria organitzarà junt amb la Societat Esportiva  Concòrdia-Edeta i la FOCSE, Federació Ornitològica Cultural Silvestrista Espanyola, el vint-i-cinqué campionat a nivell estatal de pardals cantors.

El torneig nacional reunirà a 350 participants, arribats des de diferents punts de tota Espanya. Els exemplars presentats, 700 pardals de camp, cuidats en captivitat i ensinistrats per al seu lluïment vocal, mostraran les seues refilades en dotze pistes dedicades a les quatre modalitats silvestres que componen el campionat: passerells, cagarneres, verderols i gafarrons, així com les tres mixtes, corresponents a pardals creuats amb canaris per a la intensitat del cant.

El regidor d'Esports, Pedro Vicente, s'ha reunit hui amb els presidents d'ambdós associacions, Vicente Igual i Miguel Soler, i el vicepresident de FOCSE, Paco Verdeguer, per a preparar els detalls de l'organització d'este esdeveniment esportiu.

“És un orgull per a Llíria poder acollir este certamen d'una activitat tan arrelada en el nostre poble,  al mateix temps que cal agrair a les associacions participants la labor de foment i recuperació d'esta tradició centenària” ha declarat Pedro Vicente.
 

 

Site developed with Drupal