Formulari de cerca

31/01/2018
Llíria dedica el Dia de l'Arbre a la repoblació d'una zona del parc de Sant Vicent
La jornada servix per a sensibilitzar sobre la importància de conservar el nostre entorn natural

La regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Llíria ha celebrat hui el Dia de l'Arbre amb la col·laboració de les persones majors de la residència Savia, estudiants de l'IES Laurona i l'Associació d'Ames de Casa Tyrius. Amb esta iniciativa s'intenta fer partícip a la societat edetana dels beneficis dels espais naturals i sobre la necessitat de la seua protecció.

Els participants en esta jornada de conscienciació han plantat més d'un centenar d'arbres autòctons del clima valencià en una zona situada en el parc de Sant Vicent.

L'alcalde, Manolo Civera, i l'edil Francesc Fombuena, junt amb el director territorial de Medi Ambient, Javier Civera, han compartit esta jornada en què es posa de manifest la rellevància de fomentar el respecte cap al medi natural que ens circumda i sobretot mostrar als més jóvens la importància de la conservació i preservació de les zones arborades.

A més, els alumnes d'altres centres educatius de la localitat, participaran en els pròxims dies, en altres jornades de repoblació, esta vegada en la partida municipal de  Canyada Parda, que permetran la plantació de més de 800 arbres.
 

 

 

Site developed with Drupal