Formulari de cerca

7/09/2017
Llíria i la Diputació treballen en la millora del tram de la CV-339 que dóna accés a la Cooperativa
El projecte aposta per la mobilitat sostenible amb la construcció d'un carril ciclopeatonal

El projecte de millora d'un dels trams de la CV-339, en concret des de l’eixida cap a Alcubles fins a la Cooperativa Vinícola de Llíria, ja està en marxa i en aproximadament un mes serà d'exposició pública, la qual cosa significa que una de les demandes històriques de Llíria serà molt ràpid una realitat.

L'alcalde de Llíria, Manolo Civera, i el diputat de carreteres, Pablo Seguí, han mantingut durant la jornada de hui dijous, 7 de setembre, una reunió de treball en la qual s'han establert els passos a seguir una vegada que el projecte siga d'exposició pública. En la trobada també participada la regidora d'Ordenació Urbanística, Consuelo Morató.

En aquest sentit, els representants d'ambdues institucions han determinat els terminis per disposar del sòl municipal que serà necessari per a la construcció de la infraestructura, que contempla la creació d'un nou carril ciclopeatonal, i l'adequació del voral de la carretera. D'aquesta forma, el següent pas serà la licitació del projecte, per així iniciar els treballs en la major brevetat possible.

“Llíria necessitava abordar amb urgència aquest projecte perquè no només millora substancialment l'accessibilitat del nostre municipi, sinó que implica una major seguretat per a aquells que accedeixen a la Cooperativa amb bicicleta o caminant”, ha destacat Manolo Civera.

Seguí ha volgut ressaltar que el projecte segueix “la filosofia de la mobilitat sostenible del govern de la Generalitat i la Diputació, ja que aposta decididament per canviar els hàbits de mobilitat, a través d'una transició necessària de la condició de conductors de vehicles motoritzats a la de ciclopeatons”.

 

Site developed with Drupal