Formulari de cerca

28/12/2017
Llíria donarà la benvinguda a 2018 amb una gran festa en la Plaça Major
El comiat de l'any comptarà amb la projecció de les campanades en la façana de Ca la Vila i una discomòbil

L'Ajuntament de Llíria, en col·laboració amb la Federació de Comerç, i seguint amb les activitats proposades per a enguany, incloses en la campanya municipal “El millor nadal està ací”, està preparant una nit molt especial per a acomiadar l'any en el qual la música i la diversió seran les protagonistes.

Les àrees de Gestió Cultual i Comerç, Joventut i Infància i Festes han organitzat esta festa de cap d'any que permetrà que, per primera vegada, els veïns de Llíria acomiaden l'any amb les tradicionals campanades, gràcies a la projecció d'un rellotge en la façana de l'edifici Ca la Vila.

Els assistents també podran gaudir d'una discomòbil que començarà a partir de les 23 hores, fins a les 01.00 hores, per a rebre el nou any.

“Enguany oferim com a novetat esta festa i serà un bona ocasió per a festejar, tots els veïns junts, l’adéu i la benvinguda d'un nou any, en una celebració apta per a totes les edats, en la qual podrem gaudir d'un ambient festiu”, ha destacat la regidora d'Infància i Joventut, Mª Cruz García.

Els primers 200 veïns que acudisquen a la plaça rebran gratis una borsa de cotilló i els dotze raïms de la sort.

 

Site developed with Drupal