Formulari de cerca

24/09/2017
Llíria entrega las Medalles de la Ciutat de 2017
Les persones i entitats guardonades han sigut Mª Isabel Aisa González, la Joieria Falomir i el Club Bàsquet Llíria

Durant una de les jornades més destacades dins del programa de la Fira i Festes de Sant Miquel 2017, l'Ajuntament de Llíria va fer entrega ahir de les seues distincions honorífiques que són concedides anualment. En esta ocasió, la Medalla de la Ciutat va ser atorgada a l'atleta Mª Isabel Aisa González, a la Joieria Falomir, rebuda pel seu gerent Salvador Falomir, i al Club Bàsquet Llíria que va rebre el seu president, Vicente Faubel.

L'acte va estar presidit pel primer edil de la ciutat edetana, Manolo Civera, el qual va assenyalar que els tres “han viscut amb passió l'activitat a què es dediquen, i només així es pot aconseguir l'èxit en el món de l'esport o en el sector comercial”.

“Estas distincions són un merescut reconeixement a les seues brillants trajectòries i a la seua aportació de la societat de Llíria i a la història de la nostra ciutat”, va afegir.

GUARDONATS
Mª Isabel Aisa González

El seu extens currículum esportiu engloba nombrosos èxits, no sols a nivell nacional, sinó també internacional. Però deixant de banda el seu perfil d’esportista d'alta competició, sempre ha prestat el seu desinteressat esforç i dedicació per transmetre a la societat edetana, sobretot entre els més jóvens, la importància de la pràctica esportiva com a forma de vida saludable i com a transmissió de valors positius en les etapes de formació. No s'entén l'atletisme a Llíria sense que no vaja unit a la figura de Maribel Aisa González.

Joyería Falomir
La professionalitat i bon fer de les distintes generacions han apostat per mantindre la tradició, sense abandonar els reptes de modernització que han abordat amb èxit, permetent associar la marca amb el poble de Llíria, gràcies, entre altres aspectes, a la seua permanència durant 150 anys, que la convertixen en la joieria més antiga de tota Espanya. La implicació actual de Joieria Falomir en les accions promogudes tant per l'Ajuntament com per la Federació de Comerç de Llíria, donen fe de la ferma aposta dels actuals gestors del negoci per fomentar un teixit comercial local potent que aposte per l'atenció directa i els valors d'arrelament en la societat i la generació d'una gran marca.

Club Bàsquet Llíria
Destaca l'alt grau competitiu aconseguit per l'actual CEB Llíria, on el màxim nivell aconseguit va ser l'ascens a la lliga ACB en la temporada 1990/91 i la permanència fins al 1993 en l'elit del bàsquet espanyol. Però potser el valor d'este esport a Llíria és l'haver aglutinat moltes generacions d'hòmens i dones que, a través del bàsquet, han convertit a la ciutat en un referent d'apostar pel treball en equip i l'esforç col·lectiu. El CB Llíria sempre ha sigut referencial en el treball de tecnificació des de les categories inferiors, la qual cosa sempre va donar els seus fruits, tant a nivell individual com a col·lectiu. Del Bàsquet Llíria han eixit jugadors que van aconseguir la internacionalitat en categories inferiors, així com en la selecció espanyola absoluta, on Quique Andreu i Nacho Rodilla han sigut clar exponent.
 

  • Entrega distinció a Mª Isabel Aisa
  • Entrega distinció a Joyería Falomir
  • Entrega distinció a CB Llíria

 

Site developed with Drupal