Formulari de cerca

22/05/2017
Llíria impulsa llaços culturals amb Xina
Una delegació del districte de Pinggu ha visitat hui l'ajuntament i les seus de les societats musicals

La corporació de l'Ajuntament de Llíria ha rebut hui la visita d'una delegació de Pinggu, un dels 16 districtes de la ciutat de Pequín. L'alcalde Manolo Civera, junt amb la resta de regidors, s'ha reunit a Ca la Vila amb el seu homòleg Chen Xue Xin, que encapçalava l'expedició xinesa.

Esta trobada pretén servir per a establir llaços culturals i turístics entre els dos municipis. Així, la delegació asiàtica ha visitat també les seus de la Banda Primitiva i la Unió Musical, igual que el Conservatori Professional de Música de Llíria.

L'alcalde de Pinggu ha explicat que esta visita “vol ser una primera presa de contacte amb la ciutat de Llíria, per a poder treballar conjuntament en aquelles qüestions que ens unixen, principalment la música”. Este districte de Pequín és un dels majors productors d'instruments de corda del món.

Per la seua banda, Manolo Civera s'ha mostrat encantat per rebre esta visita i comprovar, “una vegada més, que el nom de Llíria és conegut mundialment per l'excel•lència de les seues bandes de música”. Per això, esta delegació xinesa “ha volgut vindre ací i ha manifestat molt d'interés per abordar projectes culturals en comú, que desitgem puguen materialitzar-se en el futur”. 

  • Reunió entre els representants de Pinggu i Llíria

 

Site developed with Drupal