Formulari de cerca

18/10/2017
Llíria inicia un nou taller d'ocupació del SERVEF
S'oferiran 20 places per a realitzar treballs formatius en la rehabilitació i condicionament del Centre Cívic El Prat

L'Ajuntament de Llíria comptarà amb un nou taller d'ocupació amb una oferta de 20 places per a persones majors de 25 anys. Els candidats seleccionats començaran la seua activitat abans de la finalització del present exercici, amb contractes remunerats que els permetrà l'accés a una ocupació formativa durant un any. Aquest programa de la Generalitat Valenciana, que gestiona el SERVEF, està subvencionat amb 389.000 euros.

El taller d'ocupació centrarà el seu marc d'actuació en la rehabilitació i condicionament del Centre Cívic El Prat, a través dels dos grups formats cadascun per 10 alumnes-treballadors. Un d'ells, dedicat a obra de paleta, desenvoluparà principalment treballs de reforma en els serveis exteriors de la zona dels tallers.

Així mateix, el taller de jardineria realitzarà labors de neteja de la zona enjardinada del centre, així com el replantejament paisatgístic i de l'espai, amb la creació a més d'itineraris i zones d'oci i descans.

Els interessats hauran d'estar inscrits prèviament com a demandants d'ocupació en el SERVEF. De la mateixa forma, els sol•licitants hauran d'estar registrats en les especialitats d'operacions auxiliars d'obra de paleta de fàbriques i cobertes (codi EOCB0208), o activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria (codi AGAO0108).

El taller d'ocupació comptarà a més amb un director, un monitor per a cadascun dels dos tallers formatius, un professor de suport i un auxiliar administratiu. L'Ajuntament publicarà pròximament la convocatòria d'estes places.

 

Site developed with Drupal