Formulari de cerca

6/10/2017
Llíria invertix més de 215.000 euros en la millora dels seus camins rurals
El municipi recupera vies intransitables per a la gestió adequada dels seus espais forestals

L'Ajuntament de Llíria ha dut a terme, amb fons de la Diputació de València i recursos propis, diverses actuacions en la millora dels seus camins rurals. L'alcalde Manolo Civera i l'edil de Medi Ambient, Francesc Fombuena, ha visitat l’estat d'estos treballs que suposaran una inversió superior als 215.000 euros. 

L'obra més important s'ha centrat en el Camí de la Iessa a través del Pla provincial de Camins i Vials 2016-2017. S'ha repavimentat un tram molt deteriorat de més d'1,5 quilòmetres amb un pressupost de 124.000 euros.

Dins d'este programa d'ajudes, es treballa en la recuperació, amb 32.000 euros, d'un tram de la Senda dels Fornillers, amb una longitud d'1,1 quilòmetres.

Igualment, s'està actuant ara en un altre tram de poc més d'un quilòmetre en el Camí Vell del Villar, afectat per les pluges torrencials que es van produir al 2015. En este cas s'invertiran prop de 60.000 euros per mitjà d'un conveni singular amb la Diputació.

Finalment, la Brigada de Camins l'Ajuntament edetà ha millorat amb recursos propis uns 4 quilòmetres de les Llàcoves Velles que recorre la zona de la Concòrdia.

L'alcalde Manolo Civera ha volgut ressaltar la importància de tots estos treballs perquè “suposen l'adequació de camins rurals que en molts casos estaven perduts i havien quedat pràcticament intransitables”.

“Estes millores contribuïxen a guanyar terreny a la brossa i bosc baix per a un adequat accés de les brigades forestals en cas d'incendi. A més de la gestió del nostre entorn natural, permet recuperar camps de cultiu agrícola i facilita la comunicació a totes les persones que transiten pel medi natural, com a senderistes, caçadors o agricultors”, ha afegit. 

  • Llàcoves Velles

 

Site developed with Drupal