Formulari de cerca

10/07/2017
Llíria en el mapa de la Vuelta a España
El municipi edetà acollirà el 25 d'agost l'eixida de la sèptima prova de la ronda ciclista

El Santuari Oracular i Termes Romanes de Mura, a Llíria, ha sigut hui l'escenari de la presentació del recorregut de la Vuelta per carreteres valencianes. L'acte ha comptat amb la presència del president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, l'alcalde Manolo Civera i el director de la Vuelta Ciclista a España, Javier Guillén. A més, han intervingut les diputades d'Esports i Turisme de la Corporació provincial, Isabel García i Pilar Moncho.

La província de València, amb el suport de la Diputació, acollirà les etapes 6 i 7 de la ronda ciclista. Llíria serà, per primera vegada en la seua història, eixida d'una prova de la Vuelta. El gran grup partirà el 25 d'agost de la localitat edetana, en la sèptima etapa de la Vuelta 2017, per a cobrir un recorregut de 205,2 quilòmetres fins a Conca. Serà la ruta més llarga de la present edició, catalogada de mitja muntanya i passarà també per les poblacions valencianes de Domeño, Casinos, Losa del Obispo, Calles, Chelva, Tuéjar, Titaguas i Aras de los Olmos.

L'alcalde Manolo Civera ha volgut agrair a la Diputació “l'oportunitat que ens ha brindat per acollir este gran esdeveniment esportiu i poder projectar internacionalment així la nostra ciutat i tota la seua riquesa patrimonial, com les Termes romanes que hui ens acullen en esta presentació”. La Vuelta es vorà en més de 190 països amb una audiència prevista de més 364 milions de persones a tot el món.

A més, ha recordat que l'eixida de l'etapa “serà també una festa per a tots els veïns que podran vore en directe este extraordinari espectacle, amb l'eixida neutralitzada que recorrerà tot el centre urbà, i estar a més prop dels ciclistes en els moments previs a la competició”. 

  • Regidors presents en l'acte

 

Site developed with Drupal