Formulari de cerca

25/09/2017
Llíria organitza una nova edició de la Setmana de la Salut Mental
Activitats culturals i esportives tindran lloc del 2 al 10 d'octubre, amb l'objectiu de conscienciar i sensibilitzar sobre els pacients amb malalties mentals

Baix el lema, “En marxa per la Salut Mental”, la regidoria de Benestar Social, junt amb l'Associació Pentagrama, organitzen una nova edició de la Setmana de la Salut Mental que arrancarà el pròxim 2 d'octubre.

Entre les novetats de la present edició està la celebració de la I Marxa per la Salut Mental, un esdeveniment esportiu que, a més d'altres tornejos esportius adaptats, s'uneix a un conjunt d'activitats formades per debats, exposicions, representacions de teatre i un itinerari cultural pel centre històric d'Onda.

De nou, l'objectiu és tindre presents a aquells que pateixen malalties mentals, donant mostres de la realitat que viuen, no solament per a sensibilitzar sinó per a eliminar estigmes i obstacles encara existents en la seua integració social.

La Setmana de la Salut Mental conclourà el 10 d'octubre, Dia Mundial de la Salut Mental, amb la celebració de les 7ª Jornada de Sensibilització i Divulgació a favor de la Salut Mental, que enguany es desenvoluparà en tres punts de la localitat: el Centre de Salut, Plaça Partidors i l'Hospital de Llíria. A més de punts informatius, es trobaran mercats solidaris amb artesanies realitzades en els tallers de l'Associació Pentagrama.

 

Site developed with Drupal