Formulari de cerca

4/10/2017
Llíria preparada per a l'inici de la XV Setmana Taurina
Fins al pròxim 14 d'octubre, la Plaça Major será escenari dels tradicionals actes taurins que arranquen este divendres

El sorteig de cadafals i la presentació del cartell es converteixen un any més en l'inici de la Setmana Taurina de Llíria, acte inaugural que tindrà lloc demà dijous  a les 21 hores en Ca la Vila.

D'esta forma es donarà inici a una programació en la qual es trauran un total de 20 animals braus, i que comptarà a més, entre altres espectacles, amb 5 entrades de bous i cavalls, un “encierro” de bous i un altre de vaques embolades, i el concurs de ramaderies autòctones. 

En total, vuit dies d'actes festius, amb sis nits de bous embolats, que enguany s'emmarquen en la celebració del quinze aniversari de la Penya B.A.C i el dècim de les agrupacions Penya Pla de l’Arc i la Penya Estafeta. 

En este sentit, la Federació Taurina Valenciana amb la Penya Pla de l’Arc presentaran el divendres un pasdoble commemoratiu de la seua dècada com a agrupació, una peça que serà interpretada per la Banda del Conservatori de Llíria.

Amb la Setmana Taurina, que organitza Federació de Penyes Taurines de Llíria, integrada per 12 agrupacions, i amb la col•laboració de l'Ajuntament edetà, es posa fi oficialment a la Fira i Festes de Sant Miquel 2017.

 

 

Site developed with Drupal