Formulari de cerca

8/11/2017
Llíria presenta les seues set ‘Meravelles’
Els monuments elegits per votació popular es proclamen oficialment en la gal·la “Llíria, Ciutat de Meravelles” que tindrà lloc este dissabte 11 de noviembre

L'ermita i la font de Sant Vicent, l'església de la Sang, Llíria com a ciutat dels músics, el Tossal de Sant Miquel, els Banys Àrabs, la Edeta Romana i l'església de l’Assumpció. Són les set ‘Meravelles Llirianes’ que els veïns de Llíria han elegit com el patrimoni més representatiu de la cultura edetana.

Des de febrer i fins a setembre, els ciutadans han pogut votar els seus favorits d'entre els 14 elements patrimonials candidats.

Este projecte de participació popular ha sigut promogut per Fil-Per-Randa Viatges Culturals amb la col•laboració de l'Ajuntament de Llíria, amb la finalitat de promocionar i donar a conèixer a una nova escala el gran i valuós patrimoni arqueològic, històric, natural i musical de la ciutat.

En este sentit, les 7 ‘Meravelles Llirianes’ es presentaran oficialment en la gal•la “Llíria, Ciutat de Meravelles”, que tindrà lloc este dissabte 11 de novembre a les 22.00 hores en el Centre Multiusos, amb de la resta de candidatures que han conformat este elenc patrimonial del que gaudeix la capital del Camp de Túria.

L'acte, que organitza la regidoria de Cultura i Turisme, servirà també per a lliurar uns detalls d'agraïment a totes les entitats i persones que han col•laborat en esta iniciativa ciutadana, on s'ha unit patrimoni, cultura, música, comerç i gastronomia.

La vetlada es tancarà amb l'actuació musical que oferiran Mireia Vives i Borja Penalba, que presentaran en directe el seu nou disc “Línies en el cel elèctric”.

 

 

 

 

Site developed with Drupal