Formulari de cerca

6/03/2018
Llíria promou una campanya de conscienciació sobre la correcta gestió dels residus
La regidoria de Sostenibilitat col·loca en els contenidors verds cartells informatius dels servicis complementaris de replega de restes vegetals, trastos vells i ecoparc

L'Ajuntament de Llíria, a través de l'àrea de Sostenibilitat, Pedanies i Cicle de l'Aigua, ha posat en marxa una campanya informativa per a fomentar el correcte ús del depòsit de residus. Esta iniciativa pretén implicar a la ciutadania en la millora del sistema de reciclatge, contribuint de manera directa a cuidar i incrementar la qualitat de vida dels veïns que viuen tant al nucli urbà com a les urbanitzacions

Amb els lemes “Llíria Neta” i “Llíria Recicla”, la regidoria ha iniciat la col·locació d’adhesius informatius en tots els contenidors de color verd, on es detallen, minuciosament, els tipus de replega alternativa i complementària que presta l'ajuntament als veïns, a més de la replega periòdica dels residus sòlids urbans.

Per a l'edila de Sostenibilitat, Elena Jiménez, “la ciutat i les urbanitzacions compten amb un ampli ventall de possibilitats per a poder depositar els residus que no siguen només orgànics. Actualment, els usuaris compten amb el servici de replega de residus sòlids periòdic, diversos punts de reciclatge amb contenidors de vidre, cartó i plàstic, així com amb tres servicis més que presta l'ajuntament, replega de restes vegetals, replega trastos vells i ecoparc”.

Hi ha un servici de domicili de replega de les restes de poda. Igualment, es retiren trastos i altres efectes prèvia telefonada a l'ajuntament per a avisar del seu depòsit. Este servici es presta els dimecres al nucli urbà i els dimarts i dijous a les urbanitzacions. Finalment, també es compta amb l'oferta de l'ecoparc, que presta un servici ininterromput de dilluns a dissabte de 8 a 20 hores.

Segons Jiménez, “es tracta d'un ampli catàleg de servicis que poden fer de Llíria una ciutat més neta i més habitable amb la sola col·laboració veïnal i un ús normal d'estos servicis oferits pel consistori”.

 

Site developed with Drupal